Во пинг-понг, екипата на “Халк Осигурување” ја победи екипата на “Мермерен комбинат” со резултат од 4:3

Сподели го ова:Во крајно неизвесен натпревар од 6-то коло, кој воедно беше заостанат, екипата на “Халк Осигурување” ја победи екипата на “Мермерен комбинат” со резултат 4-3. Дури во играта на двојки ,во последниот петти сет на разлика “Халк Банка” беше таа која што извојува победа. Досега ова беше најинтересен и највозбудлив натпревар од пинг-понг Бизнис лигата. Денес се продолжува со останатиот дел од заостанатите натпревари, а за сите случувања и резултати STANICA.MK навремено ќе Ве известува. Во прилог, погледнете ја галеријата на слики од овој натпревар:

Image preview
Image preview
Image preview
Image preview


Сподели го ова:

Слични објави