Гулабоски ексклузивно за “STANICA.MK”:  ЈКП “Водовод и канализација“ и прилепчани треба да создадат заедничка врска која што ќе вроди плод и голема заедничка доверба едни кон други за подобар и поуспешен Прилеп
|

Гулабоски ексклузивно за “STANICA.MK”: ЈКП “Водовод и канализација“ и прилепчани треба да создадат заедничка врска која што ќе вроди плод и голема заедничка доверба едни кон други за подобар и поуспешен Прилеп

Информативниот тим на “STANICA.MK” како најактуелен информативен портал секогаш соработува со нај-актуелните. А кога зборуваме за нај-актуелните, како и за сето она што е актуелно изминативе шест дена, тоа е дека конечно ЈКП “Водовод и канализација” – Прилеп доби нов директор, човек со големо професионално искуство во приватниот сектор, искуство кое со сигурност самиот тој…

ИНТЕРВЈУ со Коста Хасану: Крушевскиот локум е нашата култура и идентитет!
|

ИНТЕРВЈУ со Коста Хасану: Крушевскиот локум е нашата култура и идентитет!

Не можете да кажете дека сте биле во Крушево, ако за дома не го понесете најголемиот крушевски сувенир, а тоа е крушевскиот локум од крушевската слаткарница “Тагас Балкан”, слаткарница која како нем сведок говори за крушевската историја, крушевската традиција, старите крушевски чаршиски муабети помеѓу крушевските занаетчии, како и слаткарница која зборува за една новата иднина…

Менаџерот Методија Стојчески заедно со сопственикот на Хотел “Панорама”-Кочо Стојчески креираат едно незаменливо и неповторливо доживување за нивните гости
|

Менаџерот Методија Стојчески заедно со сопственикот на Хотел “Панорама”-Кочо Стојчески креираат едно незаменливо и неповторливо доживување за нивните гости

Тимот на “stanica.mk” како најактуелен забавен-музички портал во нашата земја, портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од најголемите музички имиња (како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и многу други), секогаш соработува со нај-актуелните. А кога зборуваме за нај-актуелните, тука е и Хотелот “Панорама” во Крушево. Станува збор за хотел кој што…

Бранко Карески: “Ние работиме за задоволството на нашите патници”

Бранко Карески: “Ние работиме за задоволството на нашите патници”

За читателите на моментално најатрактивниот информативен – забавен портал “stanica.mk”,  кој што официјално е поддржан од голем дел од најголемите музички ѕвезди како Миле Кузмановски, Јоце Панов и многу други, во прилог следува едно одлично интервју за она што е моментално најатрактивно, а тоа се летните годишни одмори. За таа цел, направивме едно интересно интервју…

Милан Бичанин со неговиот брат Иван преку еден современ начин на менаџирање создаваат врвен квалитет за секој производ
|

Милан Бичанин со неговиот брат Иван преку еден современ начин на менаџирање создаваат врвен квалитет за секој производ

Кога зборуваме за пазарот во цела Европа, синоним за квалитет и автентичност- кога станува збор за најквалитетна суровина и нејзина преработка со најмодерна технологија, претставува „BIMFOOD“ДОО. Врз основа на нивната долга работна традиција во однос на преработка и пакувањето, денес „BIMFOOD“ДОО преставува една од лидерите за собирање, преработка, пакување и дистрибуција на печурки и останати…

Велески: “Иднината на Комфи Ангел” е светла бидејќи имаме еден добар и успешен пат по кој чекориме веќе 17 години”
|

Велески: “Иднината на Комфи Ангел” е светла бидејќи имаме еден добар и успешен пат по кој чекориме веќе 17 години”

Компанијата “Комфи Ангел” е лидер на пазарот кога станува збор за производството и продажбата на јоргани, перници, заштитници за душеци, како и разни видови на квалитетни постелнини. Оваа компанија исто така е и лидер во својата работа која што се карактеризира со огромна посветеност, вистински начин на менаџирање, мотивирана работна сила, како и одлични човечки ресурси. Минатата…

Ирена Јакимовска – модерна деловна дама која секогаш е во тренд
|

Ирена Јакимовска – модерна деловна дама која секогаш е во тренд

По што “stanica.mk” се разликува во однос на останатите портали? Па се разбира по уникатноста и стилот. А кога зборуваме за стилот, токму денес имаме интервју со Генералниот менаџер на ДОО “Комфи Ангел”-Прилеп – Ирена Јакимоска. Станува збор за дама со стил, деловна бизнис дама која што секогаш прати се она што е во мода,…