НА ЛАГАТА И СЕ КРАТКИ НОЗЕТЕ: Конечно влегуваме во ЕУ-“АПРИЛИ-ЛИЛИ”
|

НА ЛАГАТА И СЕ КРАТКИ НОЗЕТЕ: Конечно влегуваме во ЕУ-“АПРИЛИ-ЛИЛИ”

Денеска е светски ден на шегата, 1 април, ден кој што години наназад се одбележува со векови, со она познато и неизбежно „априлили”. Како настанл овој празник?? Според некои извори некои кажуваат дека потекнува од Франција, кога во 14 век годината почнувала точно на 1 април-според грегоријанскиот календар. Како и да е, без разлика од…

Дали оваа изјава на Данијела Мартиновиќ значи дека премногу сериозно ја сватила нејзината врска со Петар Грашо, врска која е веќе минато??
| |

Дали оваа изјава на Данијела Мартиновиќ значи дека премногу сериозно ја сватила нејзината врска со Петар Грашо, врска која е веќе минато??

Балканската музичка сцена последниот период ја потресе веста дека пејачот кој со својот шарм, изглед и впечатлив глас кој го има освоено речиси целиот Балкан-Петар Грашо, и неговата девојка-извонредната Данијела Мартиновиќ не се повеќе во врска. Оваа вест на почетокот беше објавена од страна на неколку хрватаски медиуми, и истите се базираат на изјавата Мартина…