Ирена Јакимовска – модерна деловна дама која секогаш е во тренд
|

Ирена Јакимовска – модерна деловна дама која секогаш е во тренд

По што “stanica.mk” се разликува во однос на останатите портали? Па се разбира по уникатноста и стилот. А кога зборуваме за стилот, токму денес имаме интервју со Генералниот менаџер на ДОО “Комфи Ангел”-Прилеп – Ирена Јакимоска. Станува збор за дама со стил, деловна бизнис дама која што секогаш прати се она што е во мода,…

Актуелни модни трендови
|

Актуелни модни трендови

Поимот тренд има различно значење за секого, но сепак првата асоцијација секако се парчињата облека што ќе се носат следната година или сезона. Како и да е потребно е да се издвојат предвидувањата кога станува збор за кроевите боите, дезените. На улиците на светските метрополи се земаат во предвид два главни параметри – модни недели…