Со Туристичката агенција “Бран Турс”, овозможете си едно незаборавно патување за време на празниците по повод 11-ти Октомври

Со Туристичката агенција “Бран Турс”, овозможете си едно незаборавно патување за време на празниците по повод 11-ти Октомври

Со Туристичката агенција “Бран Турс”, овозможете си едно незаборавно патување во придружба на водачите од оваа најдобра туристичка агенција  за време на празниците по повод 11-ти Октомври. -Празниците поминете ги во магичниот Истамбул-градот на два континенти и две мориња, со незаборавно крстарење по Босфорот и прошетки на Капали и Аксарај Чаршија (турска музика), по цена…

Свадба како од бајките на прилепчаните Катерина и Давор

Свадба како од бајките на прилепчаните Катерина и Давор

Ние како најактуелен портал во регионот “stanica.mk” сме Вашата Прва станица на интернет каде што најбрзо пристигнуваат вистинските информации кои што доаѓаат до Вас. Со други зборови, заради нашиот квалитет сме единствен портал кој што со официјална видео поддршка сме поддржани од голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и…

Игротеката  „Моја Бајка“ започнува со дневен престој на деца од 1 Август

Игротеката  „Моја Бајка“ започнува со дневен престој на деца од 1 Август

Игротеката  „Моја Бајка“ е игротека со највисок рејтинг во Прилеп и околината. Како што истакнуваат од игротеката родителите на дечињата често им се јавуваат за да им  посочат за тоа како децата цел ден играле во нивната игротека, се забавувале, се дружеле, а сето ова за тимот од Игротеката  „Моја Бајка“ претставува вистинска гордост. Просторот…

“Ана Зумба” е уникатен бренд кој што активно одржува часови за зумба за деца

“Ана Зумба” е уникатен бренд кој што активно одржува часови за зумба за деца

 “Ана Зумба” е бренд кој што активно одржува часови за зумба за деца, при што часовите се наменети и прилагодени за деца на возраст од 4 до 9 години, а еден час час трае 100 минути. На почеток на часот се собираат сите дечиња и се прави договор што ќе се прави во текот на…

“Убав дом” се стекна со сертификат за индустриска сопственост

“Убав дом” се стекна со сертификат за индустриска сопственост

Најдобриот салон за мебел “Убав Дом”-Прилеп е регистрирана подружница на веќе докажаната по квалитет “ЕЛЕКТРО ТОЧИЛА ИНЖЕНЕРИНГ ДООЕЛ” која со својата успешна работа и соработка со голем број на домашни и странски компании постои повеќе од 25 години. Потврда за успехот е пробивањето низ транзициони времиња со остварување на солидни достигнувања што е гаранција за…

Авто Контрол – лидер во цела земја!!!

Авто Контрол – лидер во цела земја!!!

Ние како најактуелен портал во регионот “stanica.mk” сме Вашата Прва станица на интернет каде што најбрзо пристигнуваат вистинските информации кои што доаѓаат до Вас. Со други зборови, заради нашиот квалитет сме единствен портал кој што со официјална видео поддршка сме поддржани од голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и…

Рустика, саботно екста мени

И оваа сабота, најдобриот кетеринг од градот “Рустика” Ви подготвија одлично екстра мени: -Телешка јанија -Ловечка -Стек на скара -Пилешко рижото -Толчени пиперки -Пилешки прсти -Пилешко со путер -Селско свинско -Свински врат во фурна -Цезар во тортиља    /Ориз    /Компир    /Пире    /Помфрит -Шопска -Цезар -Грчка Ако сакате квалитетна-убаво приготвена храна, повелете во…

Грчкиот остров “Крв” фасцинира со својата природна незаменлива убавина
|

Грчкиот остров “Крв” фасцинира со својата природна незаменлива убавина

Грција се дефинира како популарна туристичка дестинација, односно како земја која мошне често ја бираат туристите од сите краеви ширум светот. Оваа земја се карактеризира со голем број на населени острови кои што се опкружени со кристална вода, плажи со светски квалитет и сочувана природа.Како најблиска, а воедно и прекрасна туристичка дестинација токму е Грција,…

Ксaмил – совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи
|

Ксaмил – совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи

Ксaмил претставува совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи како и одлично и величенствено тиркизно море кое се наоѓа на ривиерата на Јужна Албанија. Ксамил нуди одлична храна, пливање, долги сончеви денови и сето тоа за ниска пристапна цена.  Островите во Ксамил се приказна сама за себе. Една од плажите е оддалечена неполни 100 метри…

Рустика-денешно мени

Рустика-денешно мени

Рустика-денешно мени  И ова вторничко утро, најдобриот кетеринг од градот “Рустика” Ви подготвија одлично екстра мени: -Телешки гулаш -Телешка јанија -Телешко на џулиан во алафунги сос -Селско свинско -Стек на скара -Пилешко со зденка -Мала македонка -Похован стек -Подварок со свинско   – Ориз   – Компир    -Пире    -Помфрит -Шопска -Цезар -Грчка Ако…