ЈКП “Водовод и Канализација”-Прилеп, постојано излегува на терен за да ги санира појавените дефекти во најкраток можен рок во интерес на сите прилепчани

Сподели го ова:ЈКП “Водовод и Канализација”-Прилеп, постојано излегува на терен за да ги санира појавените дефекти во најкраток можен рок во интерес на сите прилепчани. Како што известуваат од ЈКП “Водовод и Канализација”-Прилеп, водоснабдувањето на ден 16.02.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење. Вкупната произведена количина на вода е 283л/с, од кои 238л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Александар Македонски (Металец)
– Александар Македонски (Уни Ројал)
– 3-ти НоемвриСподели го ова:

Слични објави