Сите на мартовско скијање во Крушево и уживање во “ALTO Lounge Bar”

Сите на мартовско скијање во Крушево и уживање во “ALTO Lounge Bar”

Информативниот тим на “STANICA.MK” беше во Крушево, во магичното снежно Крушево каде што очигледно е дека мартовскиот снег сеуште создава вистински-идеални услови за скијање. Штом стигнавме во Крушево, се качивме на жичарата која е во склоп на Хотелот Панорама. Возејќи се со жичарата имавме навистина прекрасна глетка кон зимскиот снежен пејзаж во кој што единствено…

Овој викенд сите во“ALTO Lounge Bar”-Lounge Bar кој што создава убави снежни спомени за сите генерации…

Овој викенд сите во“ALTO Lounge Bar”-Lounge Bar кој што создава убави снежни спомени за сите генерации…

Дел од информативниот тим на “STANICA.MK” како моментално најактуелен информативен портал во нашата земја, и портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од најголемите музички имиња (како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и многу други), секогаш соработува со нај-актуелните. А кога зборуваме за нај-актуелните, тука е и “ALTO Lounge Bar” на Станич во Крушево…

Сите во Крушево на скијање
| |

Сите во Крушево на скијање

На изгрејсонце Крушево здогледано од подножјето на Баба Планина, блескоти како бисерче тукушто извадено од вода. Од најстари времиња Прилеп му бил единствената врска со светот. А од подножјето има уште пет до шест километри. Град меѓу повисоките во светот, највисок на Балканот.  Во Крушево, највисокиот град на Балканот, на Станич е формирана снежна покривка….

Грижоски: “Денес свечено прославуваме цели 20 години успешно постоење на Fast Food – Snickers Grizo”
|

Грижоски: “Денес свечено прославуваме цели 20 години успешно постоење на Fast Food – Snickers Grizo”

Најактуелниот прилепски информативен портал “STANICA.MK” како најактуелен портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од страна на голем број на естрадни ѕвезди како што се Миле Кузмановски, Јоце Панов и многу други, секогаш соработува со најактуелните. А она што моментално денес е најактуелно е тоа што најдобриот Fast Food во Прилеп- “Fast Food…

Крушево, нашето убаво Крушево
|

Крушево, нашето убаво Крушево

На изгрејсонце Крушево здогледано од подножјето на Баба Планина, блескоти како бисерче тукушто извадено од вода. Од најстари времиња Прилеп му бил единствената врска со светот. А од подножјето има уште пет до шест километри. Град меѓу повисоките во светот, највисок на Балканот. Овој сегашниов, модерен асфалтиран и широк пат, е покус за километар два…

Трки во трчање од 6 до 8 август во Крушево
|

Трки во трчање од 6 до 8 август во Крушево

Во август во Крушево ќе се одржи настанот „Krushevo Trail Chalenge“ кој содржи трки во трчање на планинските предели и најатрактивните локалитети од градот.Се работи за меѓународен настан кој општината ќе го поддржи, а денешната средба со претставник од организаторите потврдува дека летната активна понуда во областа на туризмот се збогатува.„Настанот „Krushevo Trail Challenge“ ќе…

Менаџерот Методија Стојчески заедно со сопственикот на Хотел “Панорама”-Кочо Стојчески креираат едно незаменливо и неповторливо доживување за нивните гости
|

Менаџерот Методија Стојчески заедно со сопственикот на Хотел “Панорама”-Кочо Стојчески креираат едно незаменливо и неповторливо доживување за нивните гости

Тимот на “stanica.mk” како најактуелен забавен-музички портал во нашата земја, портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од најголемите музички имиња (како што се Миле Кузманоски, Јоце Панов и многу други), секогаш соработува со нај-актуелните. А кога зборуваме за нај-актуелните, тука е и Хотелот “Панорама” во Крушево. Станува збор за хотел кој што…

Грчкиот остров “Крв” фасцинира со својата природна незаменлива убавина
|

Грчкиот остров “Крв” фасцинира со својата природна незаменлива убавина

Грција се дефинира како популарна туристичка дестинација, односно како земја која мошне често ја бираат туристите од сите краеви ширум светот. Оваа земја се карактеризира со голем број на населени острови кои што се опкружени со кристална вода, плажи со светски квалитет и сочувана природа.Како најблиска, а воедно и прекрасна туристичка дестинација токму е Грција,…

Ксaмил – совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи
|

Ксaмил – совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи

Ксaмил претставува совршено место со голем број на прекрасни егзотични плажи како и одлично и величенствено тиркизно море кое се наоѓа на ривиерата на Јужна Албанија. Ксамил нуди одлична храна, пливање, долги сончеви денови и сето тоа за ниска пристапна цена.  Островите во Ксамил се приказна сама за себе. Една од плажите е оддалечена неполни 100 метри…

Цел град во Pizza Bar Academy
|

Цел град во Pizza Bar Academy

Pizza Bar Academy важи за едно од нај-актуелните и најелитните места за релаксација, уживање и квалитетна вкусна храна. Ова е одлично место, кое што прилепчани го посетуваат секој ден- и тоа мошне често. А за храната и врвната услуга да не разговараме, зашто врвниот кулинарски тим кој што го поседува Pizza Bar Academy ги остава…