Грижоски: “Денес свечено прославуваме цели 20 години успешно постоење на Fast Food – Snickers Grizo”
|

Грижоски: “Денес свечено прославуваме цели 20 години успешно постоење на Fast Food – Snickers Grizo”

Најактуелниот прилепски информативен портал “STANICA.MK” како најактуелен портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од страна на голем број на естрадни ѕвезди како што се Миле Кузмановски, Јоце Панов и многу други, секогаш соработува со најактуелните. А она што моментално денес е најактуелно е тоа што најдобриот Fast Food во Прилеп- “Fast Food…

Цел град во Pizza Bar Academy
|

Цел град во Pizza Bar Academy

Pizza Bar Academy важи за едно од нај-актуелните и најелитните места за релаксација, уживање и квалитетна вкусна храна. Ова е одлично место, кое што прилепчани го посетуваат секој ден- и тоа мошне често. А за храната и врвната услуга да не разговараме, зашто врвниот кулинарски тим кој што го поседува Pizza Bar Academy ги остава…

Каде денес? -Во кафе бар “Тротоар”
|

Каде денес? -Во кафе бар “Тротоар”

Ако патот Ве однесе кон Прилеп, тогаш не сте биле во Прилеп ако не застанете на главниот булевар и не испиете едно совршено направено кафе во “Кафе бар-Тротоар”. Станува збор за уникатен бар кој претставува едно од нај-актуелните места за релаксација на прилепчани. Амбиентот и комфорот кој што ќе го почуствувате на ова место, надополнет…