|

Потпретседателот на ППФМ – прилепчанецот Златко Рикалоски повторно во успешно светло се покажа како дел од тимот кој го организираше Меѓународниот пинг понг турнир во Скопје

Сподели го ова:

Успешно заврши Меѓународниот пинг понг турнир, од серијата на светски „Контендери“ во Скопје. Раководството на ППФМ во кое е и потпретседателот на ППФМ – прилепчанецот Златко Рикалоски, повторно во успешно светло се покажа како дел од тимот кој го организираше Меѓународниот пинг понг турнир во Скопје.

Уште еден прекрасен турнир организиран во Македонија. Скопје во салата “Јане Сандански” од 5-9 Септември, беше домаќин на најдобрите светски млади пингпонгари. Одлични оценки за целокупната организација,вклучувајќи го раководството на ППФМ,волонтери ,судии,и сите кои што помогнаа за овој светски настан” – истакна потпретседателот ППФМ – прилепчанецот Златко Рикалоски.Сподели го ова:

Слични објави