|

Конечни резултати од денешните натпревари од турнирот во мал фудбал „Св.Никола 2022“ во пионерска конкуренција

Сподели го ова:После неколку години, вчера повторно на спортската сцена се врати традиционалниот турнир во мал фудбал „Св.Никола 2022“. Покровител на турнирот е Општина Прилеп, генерален спонзор на турнирот е компанијата Комфи Ангел, а во поддршка се вклучуваат и други општествено одговорни компании како и Регионалната Стопанска Комора. Она што можевме да го регистрираме во текот на денешниот ден, е фактот дека кај прилепчани постои огромен интерес за традиционалниот турнир во мал фудбал „Св.Никола 2022“.

Во прилог, Ви ги прикажуваме конечните резултати од денешните натпревари во пионерска конкуренција.Сподели го ова:

Слични објави