ОД ВКУСНО – ПОВКУСНО: Ги пробавте ли новите бургери од “Del Posto”?
| | |

ОД ВКУСНО – ПОВКУСНО: Ги пробавте ли новите бургери од “Del Posto”?

Del Posto – Прилеп повторно изненадува со нови, екстра свестки вкусови…. Овој пат, од Del Posto Ви ги нудат новите бургери и екстра големото, сочно гиро со богат и препознатлив вкус. Имено, нивното препознатливо мени е збогатено со нови пет ЕКСТРА квалитетни понуди: -Телешки бургер -Свински бургер -Криспи чикен бургер -Француски седвич со богат одличен…