После денешното коло веќе се наѕираат екипите кои ќе претендираат за првите места од Бизнис лигата-Прилепска Пиварница

Сподели го ова:Со натпреварите од седмото коло, екипите од Бизнис лигата-Прилепска Пиварница влегуваат во доста битен дел од сезоната. После денешното коло веќе се наѕираат екипите кои ќе претендираат за првите места. Црна река Петрол останува без пораз и по денешните натпревари. Елмонт се искачува кон горната четворка. Денешни натпревари беа :

Црна река Петрол -Елмонт 4-0

Имморикон -Матадор 0-4

ИВ Конект- Синд.на театар 1-4

додека заостанат натпревар е: Комфи Ангел-Елмонт 3-4

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е 273872963_667120648066153_3767851394826184689_n.jpgСподели го ова:

Слични објави