Вчера во “пинг-понг Бизнис лигата-Прилепска Пиварница” имаше интересни, возбудливи и крајно неизвесни натпревари каде што секоја екипа се бореше за искачување на повисоко место на табелата

Сподели го ова:Во текот на вчерашниот ден се одиграа неколку интересни натпревари во пинг-понг-“Бизнис лигата -Прилепска пиварница”, за кои од страна на прилепската и македонската јавност постои голем интерес поради две главни причини. Првата причина е тоа што пинг-понгот претставува одличен спорт и вистинска спортска активност за самите учесници и за љубителите на овој спорт, а втората причина за зголемениот интерес за натпреварите од страна на јавноста е тоа што “пинг-понг Бизнис лигата-Прилепска Пиварница” е одлично организирана од страна на организаторот по сите спортски стандардни, па врз основа на тоа привлекува голем интерес од страна на нашите граѓани. Вчера во “пинг-понг Бизнис лигата-Прилепска Пиварница” имаше интересни, возбудливи и крајно неизвесни натпревари каде што секоја екипа се бореше за искачување на повисоко место на табелата. Како завршија вчерашните натпревари од пинг-понг-“Бизнис лигата -Прилепска пиварница”?? Знаеме дека со нетрпение ги очекувате, па врз основа на тоа, вчерашните резултати ги објавуваме во прилог преку следниве табели:
Сподели го ова:

Слични објави