РЕЗУЛТАТИТЕ ОД ОСМОТО КОЛО ВЕЌЕ ГИ НАЈАВУВААТ ЕКИПИТЕ КОИ ПРЕТЕНДИРААТ ЗА ПРВОТО МЕСТО ВО “БИЗНИС ЛИГАТА-ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА”

Сподели го ова:Како што одминуваат деновите и интересните спортски натпревари во “пинг-понг Бизнис лигата-Прилепска Пиварница”, играта на терен станува уште повозбудлива.Со натпреварите од осмото коло, екипите од Бизнис лигата-Прилепска Пиварница влегуваат во доста битен дел од сезоната. После денешното коло веќе се наѕираат екипите кои ќе претендираат за првите места. Во прилог погледнете ги резултатите од 8-мото коло, како и бодовната табела.

Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис


Сподели го ова:

Слични објави