Најава за 10-то коло од Бизнис Лигата -Прилепска Пиварница

Сподели го ова:Прилеп ужива во пинг-понгот благодарение на “ПИНГ-ПОНГ БИЗНИС ЛИГАТА-ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА”, каде што преку пинг-понг натпреварите може да се почувствува оној пинпонгарски спортски дух, кој што со себе го носи овој вид на спорт. Преку “ПИНГ-ПОНГ БИЗНИС ЛИГАТА-ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА” љубителите на спортот од нашата земја и пошироко, може да уживаат во овој спорт кој што содржи таква спортска активност која исклучително бара многу, и за истата е потребна голема врвна кондиција, брзи рефлекси како и максимална концентрација. Во прилог на оваа објава следи табелата на екипи кои ќе бидат дел од 10-то коло од Бизнис Лигата -Прилепска Пиварница.

Можно е да е слика од текст кој вели „прилепска пиварница бизнис лига во пинг понг хколо прилейска пиаарии 1924 ив конект елмонт синд. на ад мепсо синд. Ha тут-ком ΜΕΡΜΕΡеΗ комб. кабелнет вик синд. Ha TEATAP витаминка HOTAP маркоски имморикон халк осигуруване 0:00 radio медиумски покровител pela 96.8 FM комфи ангел слободен 12:00 сабота 12-ти март 2022 год. сала „партизан“ прилеп“Сподели го ова:

Слични објави