Заради навремена санација на дефекти, денеска во Прилеп прекин во водоснабдувањето ќе имаат 4 прилепски населени места

Сподели го ова:


Водоснабдувањето на ден 15.04.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 295л/с, од кои 250л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп:

– Јордан Грабулоски
– Илија Кумпаниоски
– Бистра Планина
– н.м. Ново Лагово

Сподели го ова:

Слични објави