Дел од раководството на ВМРО- ДПМНЕ Крушево, присуствуваше на фрлањето на крстот во Бучин

Сподели го ова:
Денеска, дел од раководството на ВМРО- ДПМНЕ-Крушево кое беше предводено од Билјана Проеска, присуствуваше на фрлање на крстот во Бучин по повод денешниот голем христијански празник, при што истакнаа: “Почитувани сограѓани..Денес, на овој голем празник, дел од раководството на Вмро- Дпмне Крушево, присуствуваше на фрлање на крстот во с.Бучин.Крстот го фати Кире Мицески и му посакуваме многу здравје и среќа во оваа година.Со дел од вториот паушал на нашите советници направивме хуманитарна помош и посетивме самохрана мајка , со цел да го одбележиме овој голем христијански празник во вистински христијански дух. БОГ СЕ ЈАВИ ! НАВИСТИНА СЕ ЈАВИ!”-истакнаа од раководството на ВМРО- ДПМНЕ-Крушево.

Можно е да е слика од 2 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 12 луѓе, луѓе што стојат и водна површина


Сподели го ова:

Слични објави