Еве каде денес ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 17.01.2022 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 306л/с, од кои 266л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 40л/с сопствени извори. Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на улицa Трајко Тарцан и Марксова-известуваат од ЈКП Водовод и канализација-ПрилепСподели го ова:

Слични објави