|

Мишо Ковач има корона-пред неколку дена бил пренесен во болница

Сподели го ова:
Мишо Ковач има корона, а позитивни на корона се и неговата ќерката Ивана и неговата сопруга Лидија. Ковач пред само неколку денови бил однесен во болница, при што веднаш добил кислород и неговото здравје веднаш се подобрило. Мичо Ковач сега се наоѓа надвор од болницата и е пуштен на домашна нега. Ако направиме една анализа, може да се констатира дека пејачот во последниот период му тргна одењето по болници, при што пред извесен период Ковач беше хоспитализиран во Одделот за пулмологија на Клиничкиот болнички центар во Сплит. Но како и да е, пејачот моментално се чувствува подобро и моментално бил сместен во стан под кирија недалеку од Сплит, заедно со неговата ќерќа и неговата сопруга.Сподели го ова:

Слични објави