Денеска на улица Трајко Тарцан и во н.м. Големо Коњари ќе има прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот

Сподели го ова:
Водоснабдувањето на ден 15.12.2021 ќе биде нормално со здравствено исправна вода за пиење.
Вкупната произведена количина на вода е 240л/с, од кои 195л/с од Студенчица, 0л/с од бунари и 45л/с сопствени извори.Прекин во водоснабдувањето заради санација на дефекти во периодот од 08 до 14 часот ќе има на следните улици и делови од Општина Прилеп: ул.Трајко Тарцан и н.м. Големо КоњариСподели го ова:

Слични објави