Денеска е роденден на Горан Ордановски

Сподели го ова:
Денеска е роденден на прилепчанецот Горан Ордановски. Урбан, модерен и препознатлив лик од прилепската чаршија. Човек со стил и секогаш во тренд. Искрен, отворен и препознатлив човек по својата добрина и отвореност кон прилепската младина. Човек со вистинска визија за еден помодерен и поубав свет. Станува збор за личност која поседува вистински идеали и човек спремен за вистински предизвици. Прати се она што е во тренд, па затоа може да се каже дека Горан во Прилеп е препознатлив бренд, бренд за искреност, отвореност, хуманост и вистинско пријателство. Горан, најактуелниот информативен портал STANICA.MK, како портал кој што со официјална видео поддршка е поддржан од голем број на музички ѕвезди како што се Миле Кузманоски и Јоце Панов, ти посакуваме СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!Сподели го ова:

Слични објави