VII. ХУМАНИТАРЕН МЕЃУИНСТИТУЦИОНАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ, ДЕМИР ХИСАР, 2022 ГОДИНА

Сподели го ова:
Можно е да е слика од текст кој вели „VII хуманитарен мегуинституционален турнир BO мал фудбал демир хисар, 2022 табела од ждрепката, по групи: групаа општина демир хисар групаб ooy „брака миладиновци" психилатриска болница кп,,комуналец" TппE M.B.P.п.C-0.H оу,гоце делчев" APM JBy здравствендом подружница wC шумска полицила“

Денес, во просториите на општината, беше извлечена ждрепката за VII. хуманитарен меѓуинституционален турнир во мал фудбал, 2022 год., под покровителство на градоначалникот на Општина Демир Хисар, Никола Најдовски.На овогодишниот турнир пријавени се 10 (десет) екипи. Натпреварите ќе се играат во спортската сала „Јордан Пиперката“, Демир Хисар. Традиционално, партиципација за секоја пријавена екипа изнесува 4 000 ден. Средствата и оваа година ќе бидат наменети во хуманитарни цели, а во пресрет на Велигденските празници. Турнирот започнува на 1. април (петок), со почеток во 17:00 часот – официјално отворање. (распоредот за натпреварите ќе биде дополнително објавен)

Можно е да е слика од текст кој вели „VII хуманитарен мегуинституционален турнир BO мал фудбал демир хисар, 2022 табела од ждрепката, по групи: групаа општина демир хисар групаб ooy „брака миладиновци" психилатриска болница кп,,комуналец" TппE M.B.P.п.C-0.H оу,гоце делчев" APM JBy здравствендом подружница wC шумска полицила“


Сподели го ова:

Слични објави