Прилепскиот градоначалник Јовчески со поддршка за младите прилепски ракометари за нивниот меч со тимот на Вардар

Сподели го ова:
Вечерва, прилепскиот градоначалник Јовчески со своето присуство даде поддршка на младите прилепски ракометари за нивниот вечерашен меч со тимот на Вардар. По тој повод, Јовчески на својот Facebook профил на социјалните мрежи нагласи: “Прекрасна можност за младите прилепски ракометари достојно да се претстават пред домашната публика. Прилеп е гладен за спорт и Прилеп има одлична ракометна иднина. Секогаш поддршка за РК ПРИЛЕП!” -нагласи Јовчески. Во прилог погледнете ја галеријата на слики од овој натпревар:

Можно е да е слика од 7 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 7 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 10 луѓе, седнати луѓе и текст кој вели „AI adidas“
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 4 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 8 луѓе, луѓе што стојат и внатре
Можно е да е слика од 6 луѓе и седнати луѓе
Можно е да е слика од 9 луѓе и луѓе што стојат
Можно е да е слика од 5 луѓе и луѓе што стојат


Сподели го ова:

Слични објави