|

ПРИЛЕПЧАНИ! “ЧЕ” ТРЧАМЕ? Ајде сите заедно да трчаме во Прилеп на големиот спортски настан „ЧЕ трчаме!“

Сподели го ова:На 22.10.2023-та година, за првпат во Прилеп, ЧЕ се одржи спортски настан под слоганот „ЧЕ трчаме!“ Че се трча на 5 или 10 километри, а најмладите ЧЕ трчаат детска трка.

Одберете една од двете трки на 5 или 10 километри. Исто така, во склоп на настанот е предвидена и детска трка.

Настан: Че Трчаме Прилеп 2023
Датум: 22.10.2023
Трки: 10к, 5к и детска трка.

*Времето за старт може да биде променето, за што ќе следува дополнителна информација на креираниот настан на фејсбук, на нашата веб-страна и на сите дигитални канали преку кои комуницираме со јавноста.

Награди

Награди се предвидени и за најдобрите 5 во трката на 10.000м во машка и женска конкуренција:
1. место 21.000,00 денари
2. место 15.000,00 денари
3. место 9.000,00 денари
4. место Ваучер – Подарок од спонзор
5. место Ваучер – Подарок од спонзор

Награди се предвидени и за најдобрите 5 во трката на 5.000м во машка и женска конкуренција:
1. Место 12.000,00 денари
2. Место 9.000,00 денари
3. Место 6.000,00 денари
4. Место Ваучер – Подарок од спонзор
5. Место Ваучер – Подарок од спонзор

Стартен пакет 10км – Основен пакет
Стартен број со чип
Станици за освежување на патеката и на целта
Здравствено обезбедување на патеката и на целта
pic2go персонални фотографии
on-line резулати
on-line диплома
Производи и ваучери од спонзори
Медал – за завршување на трката

Стартен пакет 10км – Премиум пакет
Стартен број со чип
Dry-fit маичка
Станици за освежување на патеката и на целта
Здравствено обезбедување на патеката и на целта
pic2go персонални фотографии
on-line резулати
on-line диплома
Производи и ваучери од спонзори
Медал – за завршување на трката

Стартен пакет 5км – Основен пакет
Стартен број со чип
Станици за освежување на патеката и на целта
Здравствено обезбедување на патеката и на целта
pic2go персонални фотографии
on-line резулати
on-line диплома
Производи и ваучери од спонзори
Медал – за завршување на трката

Стартен пакет 5км – Премиум пакет
Стартен број со чип
Dry-fit маичка
Станици за освежување на патеката и на целта
Здравствено обезбедување на патеката и на целта
pic2go персонални фотографии
on-line резулати
on-line диплома
Производи и ваучери од спонзори
Медал – за завршување на трката

Котизација

Трка на 5км:
600,00 денари до 15.09.2023 – Основен Пакет (без маица),
800,00 денари до 15.09.2023 – Премиум Пакет,
900,00 денари до 15.10.2023 – Премиум Пакет

Трка на 10км:
700,00 денари до 15.09.2023 – Основен Пакет (без маица),
900,00 денари до 15.09.2023 – Премиум Пакет,
1.000,00 денари до 15.10.2023 – Премиум ПакетСподели го ова:

Слични објави