ВИДЕО: Новогодишно обраќање на претседателот на Совет на Општина Прилеп, Дејан Проданоски

Сподели го ова:,,Почитувани сограѓани,

Со одговорно, чесно и транспарентно работење, преку надминување на разликите и предрасудите, преку негување на традицијата за соживот и почитување едни со други, да продолжиме да го градиме нашиот Прилеп по највисоки стандарди. Нека ни е среќна и бериќетна новата 2023 година – истака Проданоски. Имено, целосното новогодишно обраќање на претседателот на Совет на Општина Прилеп, Дејан Проданоски, може да го погледнете во прилог на оваа објава:Сподели го ова:

Слични објави