|

ШТО МИСЛИТЕ: Која од екипите ќе ја освои првата награда од 240.000 денари?

Сподели го ова:Се’ е подготвено за одржување на традиционалниот турнир во мал фудбал „Св.Никола 2022“. Покровител на турнирот е Општина Прилеп, генерален спонзор на турнирот е компанијата Комфи Ангел, а во поддршка се вклучуваат и други општествено одговорни компании како и Регионалната Стопанска Комора.

На турнирот ќе настапат вкупно 36 екипи. Наградниот фонд за првите три места е: 1. место – 240.000 денари 2. место – 120.000 денари и 3. место – 60.000 денари. Што мислите според вас, која од следниве наведени екипи ќе го освои првото место, и ќе си добие 240.000 денари?

Колку за потсетување, по три годишна пауза, активно се враќа традиционалниот турнир во мал фудбал „Свети Никола 2022“.Сподели го ова:

Слични објави