|

УТРЕ ВО ПРИЛЕП ДВЕ ПРВЕНСТВА ВО ЏУДО: Државно екипно првенство за Сениори-ки, како и Државно првенство за ветерани-ки

Сподели го ова:На 11.12.2022 (недела) во спортската сала при СОУ Ристе Ристески Ричко – Прилеп, ќе се одржат две првенства, односно Државно екипно првенство за Сениори-ки, како и Државно првенство за ветерани-ки.
Првенствата се во организација на Џудо Федерацијата на Македонија, а во техничка организација на Џудо клубот “Сеишин” – Прилеп, а борбите започнуваат утре во 10.30 часот.Сподели го ова:

Слични објави