РЕВОЛТ КАЈ ПАТНИЦИТЕ ОД ПРИЛЕП! Кај Богомила повторно се расипа возот од Скопје за Прилеп!

Сподели го ова:Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е BAD-DOG-POSTER-1-658x1024.jpg

Вечерва повторно се расипа единствениот воз од Скопје кон Прилеп (Битола).

Врз основа на информациите од наши читатели кои се во возот, револтирани истакнуваат дека заглавиле на постојката кај Богомила, и дека од страна на надлежните требало да ги земи некој автобус, бидејќи возот повторно е расипан.

Колку за потсетување, пред некој ден единствениот воз од Битола -Прилеп -Велес – Скопје не стигна на конечната дестинација, поради пожар на пругата кој се појавил како резултат на запалено стрниште. Како резултат на ова железничкиот сообраќај беше во прекин.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е BAD-DOG-POSTER-1-658x1024.jpgСподели го ова:

Слични објави