|

Премиерно на ТВ: Карневалот ,,ПРОЧКА 2022” денес на “НАША ТВ”

Сподели го ова:
Карневал ,,ПРОЧКА 2022” премиерно телевизиски ќе биде прикажан денес сабота 12.03.2022 во 18 часот. Исто така прилепскиот карневал на оваа ТВ ќе биде прикажан и во текот на утрешниот ден-недела 13.03.2022 вo 10 и 21 часот на Нaционалната “НАША ТВ”. Колку за потсетување, прилепскиот карневал е во продукција на најдобрата видео продукција “Fan Production -Zoran Piloski”.Сподели го ова:

Слични објави