Почина Љупчо Перканоски, човекот со ангелски лик и ангелска хумана душа

Сподели го ова:Вчера, на 43 годишна возраст како последица од повреди во трагичната сообраќајна несреќа која се случи во населбата Варош, почина нашиот сограѓанин Љупчо Перканоски, сопственик на Авто Контрол. Погребот е денеска на новите градски гробишта во Прилеп во 15 -30 часот (сабота, 21 -ви октомври).

Перканоски беше семеен човек, сопруг, татко на две деца, голем хуманист, добротворец, искрен пријател и почитуван млад бизнисмен. Помагаше секаде и секому! Тој беше човекот со ангелски лик и ангелска хумана душа!

Семејството, пријателите и градот загубија многу!

Почивај во мир!

Искрено сочувство до семејството!Сподели го ова:

Слични објави