УБАВА ВЕСТ: Пронајден е Стефан, човекот кој го бараше цел Прилеп

Сподели го ова:Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е BAD-DOG-POSTER-1-658x1024.jpg

Пронајден е Стeфан Спиркоски, човекот кој го бараше цел Прилеп. Веста за Стефан го обиколи Прилеп, па благодарение на тоа е пронајден за брзо време!

Колку за потсетување, денес на социјалните мрежи се појави објава на која се бараше помош за било каква информација за лицето Стефан Спиркоски кој последен пат, претходно беше забележан околу 01 часот на бензиската пумпа “Лук оил” на излезот од Прилеп.

Оваа слика има празен alt атрибут; Името на датотеката е BAD-DOG-POSTER-1-658x1024.jpgСподели го ова:

Слични објави