Оваа среда УМС на ВМРО-ДПМНЕ -Прилеп организира крводарителска акција

Сподели го ова:Можно е да е слика од текст

Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ од Прилеп традиционално, како и секоја година, организира крводарителска акција. Од УМС на ВМРО-ДПМНЕ упатуваат покана до сите кои се во можност, за да заедно се помогне и да се дарува крв се со цел за да се спаси нечиј живот. Крводарителската акција ќе биде на 09.03.2022-среда, во просториите на ОК на ВМРО-ДПМНЕ Прилеп од 09:00 до 14:00 часот.

Можно е да е слика од текст


Сподели го ова:

Слични објави