ДНК ја продадоа бубамарата за 250.000 денари а со тоа помогнаа во лекувањето на Лео

Сподели го ова:Групата ДНК ја објавија на лицитација “бубамарата” која што тие ја добија на Златна Бубамара, за да помогнат во лекувањето на Лео, а синоќа од ДНК истакнаа дека статуетката е продадена за 250.000 денари.

И официјално заврши лицитацијата за помош на Лео, преку која наградата Златна Бубамара на Популарноста заврши во рацете на Митрески Кирче од Охрид кој ја даде најголемата понуда во износ од 250.000 денари.

Премногу сме благодарни, не само на него, туку и на сите вас кои учествувавте во лицитацијата, или ја споделувавте со цел да стигне до што повеќе луѓе.

Во исто време, сакаме да ви соопштиме една преубава вест, и воедно да им искажеме огромна благодарност и на господата кои беа дел од лицитацијата: Filip Patrikliski (Eam T-Shirts) кој понуди 150.000 денари и Живко Коцев (90.000 денари), како и компанијата Еклектик Диспеч (200.000 денари), понуди кои иако не беа највисоки сепак решија да ги донираат за Лео. Со ова, тоталната сума изнесува неверојатни 690.000 денари, со што Македонија уште еднаш покажа дека е хумана нација, и нација со огромно срце.
Ви Благодариме
– истакнаа од музичката група ДНК.Сподели го ова:

Слични објави