Оваа среда, ќе биде неработен ден за сите граѓани

Сподели го ова:
Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 02 Aвгуст (среда) 2023 година, Ден на Републиката е неработен ден за сите граѓани на Македонија.Сподели го ова:

Слични објави