ДО КАДЕ ДОЈДОВМЕ: Бабичка питачела на патарина, а полицијата веднаш реагирала – еве што точно се случило

Сподели го ова:На 25.07.2023 во 20:05 часот, полициските службеници од СВР Тетово ја привеле 42-годишната С.Ш. од Скопје.

Таа била пријавена од раководител во Наплатна станица Желино дека врши питачење и го оневозможува движењето на возилата, движејќи се по коловоз на автопатот.

Пријавената била оддалечена од автопатот и ќе се соочи со соодветен поднесок.Сподели го ова:

Слични објави