Основниот суд во Прилеп официјално доби нов претседател

Сподели го ова:Судијката Татјана Петровска е избрана за претседател на Основниот суд во Битола, а исто така и Основниот суд во Прилеп официјално доби нов претседател.

Имено, Јасмина Шишковска Стојковиќ е избрана за претседателка на Основниот суд во Прилеп.Сподели го ова:

Слични објави