На роденденот на Тоше-промоција на книгата „1200 молитви“-намената на финансиските средства се за манастирот св.Преображение Крушево

Сподели го ова:
Фановите на Тоше најавуваат промоција на книгата „1200 молитви“-намената на финансиските средства се за манастирот св.Преображение Крушево.Над 150 поети учествуваа во создавањето на книгата.Промоцијата на книгата ќе биде во спомен куќата на роденденот на Тоше на 25.01.2022. Книгата може да се купи во спомен куќата на денот на промоција и on-line лице за контакт Маријана Митевска. Влезот во спомен куќата на роденденот од Тоше ќе биде бесплатен.Сподели го ова:

Слични објави