| |

“КРУШЕВО НИЗ КОРИЈА” ИСПИША ИСТОРИЈА: 400 учесници на деветото издание на „Крушево низ корија“

Сподели го ова:Викендов кој измина (19 и 20 август) во Крушево, по деветти пат се одржа фестивалот на отворено „Крушево низ корија“.

Присутните во Крушево кампуваа на Мечкин Камен, а паралелно на тоа уживаа во големиот број на атрактивни содржини како што се: планинарска тура низ крушевската корија, планински велосипедизам, тандем летови со параглајдер, журка во Крушевската корија со DJ SLAVE и ROOTBOY SELECTOR, дегустација на крушевски специјалитети, и што ли уште не…

На деветото издание на „Крушево низ корија“ уживаа 400 учесници кои креираат одлична атмосфера и вистинска адреналинска енергија, токму онака како што му доликува на овој фестивал.

ОДЛИЧНИТЕ ФОТОГРАФИИ ЗА ОВАА ОБЈАВА СЕ ПРЕВЗЕМЕНИ ОД

ОФИЦИЈАЛНАТА FACEBOOK СТРАНА “КРУШЕВО НИЗ КОРИЈА”,

И ИСТИТЕ СЕ НАПРАВЕНИ ОД СТРАНА НА “RISTESKI PHOTOGRAPHY”Сподели го ова:

Слични објави