| |

ВРИЕШЕ ОД НАРОД: Прилепчани два дена на “Могила” уживаа во одличната храна на “Prilep Street Food Festival”

Сподели го ова:Викендот кој измина беше во знакот на “Prilep Street Food Festival”, кој два дена се одржуваше на паркот на Могилата во Прилеп.

Станува збор за фестивал на улична храна и музика, а различните вкусови на вкусна храна како бургери, гиро, вафли, палачинки и квалитетна одлична музика ги задоволи вкусовите на прилепските граѓани.

Доказ за сето ова беше пријатната атмосфера, и големата маса на народ која што беше дел од овој фестивал.Сподели го ова:

Слични објави