ЈОВЧЕСКИ: Утре е ден за Отчет пред моите сограѓани!

Сподели го ова:Утре е ден за Отчет пред моите сограѓани! – 11:00ч – Центар за култура Марко Цепенков. Напишаниот отчет на 60 страници е доказ дека нашите ветувања ги исполнуваме но и дека сме само на половина пат и имаме уште многу работа и многу проекти за реализација.

Заедно со претседателот на Советот на Општина Прилеп, заедно со мојот тим, општинската администрација, советниците, раководителите, директорите, нашите пратеници и поддршката која што ја имам од вас почитувани мои сограѓани како и од целокупното раководство на ВМРО-ДПМНЕ, ќе продолжиме да креираме и градиме достоинствен живот и општина со која сите ќе се гордееме! – истакна прилепскиот градоначалник Борче Јовчески.Сподели го ова:

Слични објави