| |

(фото) На вчерашното автокино, прилепчани од своите автомобили – под отворено небо, проследија одличен македонски филм

Сподели го ова:Вчера вечерта, во дворот на ООУ „Гоце Делчев“ прилепчани присуствуваа на еден несекојдневен настан. Имено, тимот на Tuning CAR SHOW Prilep вчера вечерта пред присутните ја презентира програмата што ја подготвуваат за нивната јубилејна 15-та изложба на автомобили (која трaдиционално ќе можеме да ја видиме на 11-ти Октомври во Прилеп), а веднаш потоа прилепчани уживаа гледајќи “Автокино под отворено небо”, каде граѓаните од своите автомобили го проследија култниот македонски филм ТРЕТО ПОЛУВРЕМЕ.

Колку за потсетување, настанот беше во организација на Општина Прилеп, TOROS film studio и Tuning CAR SHOW Prilep.Сподели го ова:

Слични објави