ГИ ПРАШУВАМЕ ГРАЃАНИТЕ: Дали сте задоволни од услугите на прилепската болница?

Сподели го ова:Општата болница „Борка Талески“-Прилеп, односно болничката зграда е изградена во далечната 1980 година. Услугите на ЈЗУ Општа болница „Борка Талески“ -Прилеп, ги користат пациенти од повеќе општините како Прилеп, Кривогаштани, Крушево, Долнени…

На годишно ниво, во оваа болница доаѓаат голем број на пациенти за преглед и хирушки интервенции, а во истата болница има вработено различен персонал кој што е вработен да работи во служба на своите пациенти.

Во последниот период за оваа болница кружат различни гласини и размислувања, меѓутоа ние го очекуваме Вашето мислење во однос на прашањето: Дали сте задоволни од услугите на Општата болница „Борка Талески“ во Прилеп?Сподели го ова:

Слични објави