ООУ “КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ” – ПРИЛЕП УПАТУВА ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СИТЕ УЧЕНИЦИ

Сподели го ова:По упатство од Министерството за образование и наука ООУ “Климент Охридски” Прилеп им се соопштува на сите ученици кои учат во училиштето дека до крајот на учебната година 14.06.2023 год ќе има ограничено користење на мобилните телефони.

Од учебната 2023/24 год ќе има комплетна забрана за носење на мобилни телефони.

Ова соопштение треба да се земи сериозно бидеќи од 01.09 2023год ќе се применува во целост – истакнуваат од училиштето.Сподели го ова:

Слични објави