Уште во мисли те барам кога е најтешко…

Сподели го ова:
“Уште во мисли те барам кога е најтешко-цел живот чекав до толку да засакам некого”… Се сеќавате на овие стихови? Ова се добро познатите стихови од Владо Јаневски, кој ги напиша за песната “Само немој да молчиш”-песната која ја испеа Јоце Панов на Макфестовскиот фестивал. Музиката за оваа песна е на добро познатиот Бане Опачиќ, а аранжманот е дело на Слобода Марковиќ. Инаку, Јоце Панов е eден од најактуелните пејачи од македонската музичка естрада кој освен во нашата земја е популарен и во Србија и во Хрватска. Исто така, овој познат пејач беше гостин и во почетните музички ТВ емисии во Безвременскиот музички концепт-насловен како “Време е за балада”-со Гоце Балада. Во прилог, уште еднаш се потсетуваме на песната од Јоце која носи наслов: “Само немој да молчиш”.Сподели го ова:

Слични објави