Пријавете се во хорот на Веселите Ѕвончиња кој ќе пее на Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”-Прилеп 2022

Сподели го ова:
Сакате да сте дел од нај-актуелниот детски музички фестивал?

Сакате да бидете детска музичка ѕвезда и да се стекнете со диплома МОДЕРЕН ДЕТСКИ СВЕТСКИ БРЕНД?

Сакате да сте дел од БАЛАДА АРТ ПРОДУКЦИЈА?

Сакате да се дружите во маскотата на Веселото Ѕвонче?

Бидете детски музички ѕвезди, бидете АС, бидете главни во Вашето Школо -во Вашиот Клас, и пријавете се за учество во хорот кој ќе настапи на следното фестивалско издание на Весели Ѕвончиња by JANA,и стекнете се со Диплома за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД!!

Нај-актуелниот детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”, распишува аудиции за учество во хорот на Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња” за деца од 4 до 14 години. Имено сите деца кои што ќе се пријават за учество на хорот, ќе бидат дел од самиот фестивал и ќе настапуваат на фестивалската спектакуларна сцена на четвртото издание на нај-актуелниот Детски музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”-Прилеп 2022 година. Пријавувањето за учество во хорот е на тел. број 078/66-77-97. Првиот час, хорот на Веселите Ѕвончиња ќе го одржи оваа сабота на 12.02.2022 година во 10:30 часот, според сите пропишани заштитни протоколи…Создаваме убави детски музички спомени…

Минатата година, Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA” во Прилеп на своето трето фестивалско издание беше прогласен за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД, а на овој фестивалски ден публиката во Прилеп имаше можност да слушне навистина убави, екстра модерни нови детски и тинејџерски песни со вистински модерен звук, кои можат рамо до рамо да се носат со големите светски музички хитови. Ова е само потврда дека освен за најмладите, Детскиот Музички Фестивал “Весели Ѕвончиња by ЈАNA” како моментално најмодерен детски музички фестивал покрај за најмладите, остава простор и за тинејџерите. Доколку имате од 4 до 14 години и сакате и Вие да бидете дел од детскиот или пак дел од тинејџерскиот музички блок од следното најново спектакуларно фестивалско издание кое ќе се одржи кон крајот на мај 2022 година, Вашите родители ќе можат да Ве пријават на Facebоok профилот на Гоце Илиески-Балада, на Facebоok профилот на Весели Ѕвончиња, или пак на 078/66-77-97. Бидете детски музички ѕвезди, бидете АС, бидете главни во Вашето Школо -во Вашиот Клас, и пријавете се за учество за следното фестивалско издание на Весели Ѕвончиња by JANA,и стекнете се со Диплома за МОДЕРЕН-ДЕТСКИ-СВЕТСКИ-БРЕНД!!

Во прилог, погледнете ја галеријата на дел од учесниците од нашиот фестивал:

Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.
Нема опис за фотографијата.

Пријавување за учество во хорот на Веселите Ѕвончиња на 078-66-77-97

Создаваме убави детски музички спомени…Сподели го ова:

Слични објави