|

Вечерва во “КИНО Kitchen & Bar” гостува музичкиот бенд “The Four”

Сподели го ова:
После богатата музичка агенда со настапи ширум цела наша земја, прилепскиот, но сепак светски музички бенд “The Four” вечерва свој музички настап ќе има во родниот Прилеп, односно во “КИНО Kitchen & Bar”. Присутните во овој бар вечерва ќе имаат можност да уживаат во одличниот музички репертор кој што го изведуваат членовите на овој современ музички бенд, “бенд со вистински музички квалитет”-како што викаат прилепчани. “The Four”, почетокот на забавата го загреваат со светски познати музички хитови во интерпретација на Даниел Павлоски, одличен, модерен вокал кој што е добро препознатлив на нашата публика, а веднаш после тоа ја вжештуваат атмосверата со изведба на најактуелните современи музички домашни и балкански хитови. “The four”, освен Даниел Павлоски го сочинуваат добро познатиот Душко Темелкоски, Емил Велкоски и маестро Рубин Димкоски, кој што веќе 30 години е познат на љубителите на ноќниот живот ширум нашата земја со бројни настапи во големите клубови ширум нашата земја. А доколку “The Four” сакате да гостуваат во Вашиот клуб во Вашиот град, или ако сакате да бидат дел од Вашите фамилијарни прослави и свечености, тогаш слободно може да ги побарате и да си резервирате термин на 075 943 576…”The Four”-современ музички бенд, за современи музички моменти и прослави. Вечерва, се гледаме сите во “КИНО Kitchen & Bar”…Сподели го ова:

Слични објави