|

БИЛЕТОТ ЧИНИ 1.500 ДЕНАРИ: Владо Јаневски после два распродадени, најави и трет концерт во Македонска Филхармонија

Сподели го ова:
Владо Јаневски после два распродадени, најави и трет концерт во Македонска Филхармонија. Билетот чини 1.500 денари, а дека ќе има трет концерт во Македонска Филхармонија, потврдија од страна на Авалон Продукција од каде што истакнаа:

“…иако интересот за серијата на ноемвриски концерти на Владо Јаневски и неговиот бенд како дури сега да започнува, приморани сме за оваа година да завршиме со концерт број 3.Продажба на влезници за концертот онлајн e на https://ticketx.mk/events/vlado-janevski-03 и ширум продажната мрежа на ticketx низ Македонија.

Ваша,

Авалон Продукција”.Сподели го ова:

Слични објави