| |

Ќе успее ли “Љубојна”со својот концерт во Прилеп да ги собере сите прилепчани на едно место?

Сподели го ова:Овој петок, со почеток од 20h во НУЦК Марко Цепенков, прилепчани ќе уживаат во знакот на добрата и квалитетна музика. Свој концерт пред прилепската публика ќе има групата “Љубојна” која преку својата авторска музика ќе направи директен обид да ги собере сите прилепчани на едно место.

Билети на билетарницата од Центарот за култура – четврток и петок од 10 до 13 и од 17 до 20 часот.

Се гледаме на Љубојна!Сподели го ова:

Слични објави