| |

ЖАЛОСНО: Повеќе од половина Македонци немаат пари за одмор

Сподели го ова:55% од Македонците не можат да си дозволат еднонеделен годишен одмор надвор од местото на живеење, а сето ова го покажува анализата на статистичкиот портал „Ландгеист“, која е базирана на податоците на Евростат.

Во Европа, полошо од нас стојат Албанија каде што 58,3% од граѓаните не можат да одат на одмор, Турција (60,8%), Романија (62,5%), Црна Гора (67,2%) и Косово (69,5%).Сподели го ова:

Слични објави