STANICA.MK во Скопје на отворањето на најголемиот трговски центар во земјава „Ист Гејт Мол”

Сподели го ова:


Најголемиот трговски центар во земјава „East Gate Mall” беше отворен вчера, и истиот нуди широк избор на уникатни 220 локални и интернационални брендови. Имено овој центар располага и со посебен оддел за брза храна со капацитет за 800 посетители, модерни кафетерии, хипер маркет, кино сали, салони за бела техника и мебел и слично. Најголемиот трговски центар во земјава „Ист Гејт Мол” има сосптвен паркинг за околу 2000 возила, и истиот се наоѓа на местото на поранешниот Скопски саем. Се очекува најголемиот трговски центар во земјава „Ист Гејт Мол” да има годишно околу 12 милиони посетители годишно. Брендовите кои се овој трговски центар по повод отворањето во трговскиот центар најавуваат низа попусти и забавни содржини за сите постители. „Skopje East Gate” е дел од приватната инвестициска групација „Балфин”.

Нема опис за фотографијата.

Сподели го ова:

Слични објави